De Dilbeekse band Black Box Revelation speelt volgende week maandag in het voorprogramma van AC/DC in het Festivalpark in Werchter. Dat meldt concertorganisator Live Nation dinsdag. Ook de Amerikaanse rockband Tyler Bryant and the Shakedown is er maandag bij.

De 'Rock or Bust World Tour' van de Australische heavymetalband lag even stil door gezondheidsproblemen van zanger Brian Johnson. Hij wordt nu vervangen door Guns N' Roses-zanger Axl Rose. Er zijn nog steeds tickets te koop voor het concert van AC/DC.

De Dilbeekse band Black Box Revelation speelt volgende week maandag in het voorprogramma van AC/DC in het Festivalpark in Werchter. Dat meldt concertorganisator Live Nation dinsdag. Ook de Amerikaanse rockband Tyler Bryant and the Shakedown is er maandag bij.De 'Rock or Bust World Tour' van de Australische heavymetalband lag even stil door gezondheidsproblemen van zanger Brian Johnson. Hij wordt nu vervangen door Guns N' Roses-zanger Axl Rose. Er zijn nog steeds tickets te koop voor het concert van AC/DC.