De organisatie van Couleur Café heeft vijf nieuwe namen aan zijn affiche toegevoegd. Wie deze zomer naar Brussel trekt voor het festival mag zich verwachten aan optredens van onder meer Black Box Revelation, Woodie Smalls, Inna Modja, Raging Fyah en Grandgeorge.

Festivalgangers die van 1 tot 3 juli in Tour & Taxis vertoeven, kunnen er zoals eerder al bekend raakte ook terecht voor optredens van Pat Thomas & Kwashibu Area Band, Ghinzu, Chronixx en Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra.

Couleur Café zal in een nieuw jasje steken: een nieuw logo en een nieuwe huisstijl worden weldra onthuld, samen met de resterende namen op de affiche. (JL)

Van 1 tot 3 juli is het Brusselse Tour & Taxis weer de thuisbasis van Couleur Café. Tickets zijn te koop vanaf eind februari.

De organisatie van Couleur Café heeft vijf nieuwe namen aan zijn affiche toegevoegd. Wie deze zomer naar Brussel trekt voor het festival mag zich verwachten aan optredens van onder meer Black Box Revelation, Woodie Smalls, Inna Modja, Raging Fyah en Grandgeorge.Festivalgangers die van 1 tot 3 juli in Tour & Taxis vertoeven, kunnen er zoals eerder al bekend raakte ook terecht voor optredens van Pat Thomas & Kwashibu Area Band, Ghinzu, Chronixx en Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra.Couleur Café zal in een nieuw jasje steken: een nieuw logo en een nieuwe huisstijl worden weldra onthuld, samen met de resterende namen op de affiche. (JL)