Nadat Antony Hegarty in 2007 een puike gastbijdrage leverde aan Björks vijfde studioplaat 'Volta' - meer bepaald aan het nummer 'Dull Flame Of Desire', clip onderaan te bekijken -, heeft de IJslandse hem nu een wederdienst bewezen. Ze leende haar stem aan het nummer 'Flétta', dat op de in oktober te verschijnen nieuwe Antony & The Johnsons-plaat 'Swanlights' zal prijken.

Bij de derde langspeler van Antony en zijn band wordt een 144 pagina's tellend hardcoverboek gevoegd, met daarin handgeschreven teksten en gedichten, foto's, schilderwerken en collages.

De tracklist van 'Swanlights':

1. Everything Is New

2. The Great White Ocean

3. Ghost

4. I'm In Love

5. Violetta

6. Swanlights

7. The Spirit Was Gone

8. Thank You For Your Love

9. Flétta

10. Salt Silver Oxygen

11. Christina's Farm

Michael Ilegems

Nadat Antony Hegarty in 2007 een puike gastbijdrage leverde aan Björks vijfde studioplaat 'Volta' - meer bepaald aan het nummer 'Dull Flame Of Desire', clip onderaan te bekijken -, heeft de IJslandse hem nu een wederdienst bewezen. Ze leende haar stem aan het nummer 'Flétta', dat op de in oktober te verschijnen nieuwe Antony & The Johnsons-plaat 'Swanlights' zal prijken. Bij de derde langspeler van Antony en zijn band wordt een 144 pagina's tellend hardcoverboek gevoegd, met daarin handgeschreven teksten en gedichten, foto's, schilderwerken en collages. De tracklist van 'Swanlights': 1. Everything Is New 2. The Great White Ocean 3. Ghost 4. I'm In Love 5. Violetta 6. Swanlights 7. The Spirit Was Gone 8. Thank You For Your Love 9. Flétta 10. Salt Silver Oxygen 11. Christina's FarmMichael Ilegems