Ook Björk heeft kennisgemaakt met de ongemakken van het digitale tijdperk. Net als bij een resem collega-artiesten in het verleden, werd ook het nieuwe album van de IJslandse diva gelekt. Dat noopte de zangeres ertoe om 'Vulnicura', de opvolger van 'Biophilia', twee maanden eerder dan gepland uit te brengen. Björk maakte het nieuws zelf bekend via Twitter en Facebook.

Voor de Scandinavische trots is het intussen de negende plaat, de eerste in vier jaar. De nieuweling bevat negen nummers en samenwerkingen met onder meer het Venezolaanse knoppenwonder Arca, de Britse electronicaproducer Haxan Cloak en Antony Hegarty van Antony and the Johnsons.

'Vulnicura' is voorlopig enkel digitaal verkrijgbaar via iTunes. voor het fysieke album moeten fans wachten tot maart. Zoals oorspronkelijk gepland. (DB)

Ook Björk heeft kennisgemaakt met de ongemakken van het digitale tijdperk. Net als bij een resem collega-artiesten in het verleden, werd ook het nieuwe album van de IJslandse diva gelekt. Dat noopte de zangeres ertoe om 'Vulnicura', de opvolger van 'Biophilia', twee maanden eerder dan gepland uit te brengen. Björk maakte het nieuws zelf bekend via Twitter en Facebook.Voor de Scandinavische trots is het intussen de negende plaat, de eerste in vier jaar. De nieuweling bevat negen nummers en samenwerkingen met onder meer het Venezolaanse knoppenwonder Arca, de Britse electronicaproducer Haxan Cloak en Antony Hegarty van Antony and the Johnsons.'Vulnicura' is voorlopig enkel digitaal verkrijgbaar via iTunes. voor het fysieke album moeten fans wachten tot maart. Zoals oorspronkelijk gepland. (DB)