Vanaf woensdag 10 december zijn in de stadswinkel Gent en het gemeentehuis van Evergem bidprentjes te verkrijgen om Luc De Vos te herdenken. Het bidprentje en de begrafenisrede van Christophe Vekeman is ook te downloaden via www.gorki.be, meldt zijn management.

De Gentse stadswinkel is gevestigd de raadskelder onderin het Belfort op de Botermarkt. Het Administratief Centrum Gemeentehuis is gevestigd in de Fortune De Kokerlaan 11 in Evergem. Mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen of te ver wonen, kunnen ook een gefrankeerde naar zichzelf gerichte envelop sturen naar het Gorki Management op de De Pintelaan 363 in 9000 Gent.

Luc De Vos werd afgelopen zaterdag begraven in de Sint-Pieterskerk, volgens het management was er een publieksopkomst van 18.000 mensen. Het management zegt dat het cijfer achteraf berekend werd op basis van een computersimulatie door de brandweer.

Latijnse versie van 'Mia' te downloaden

Omdat er veel vraag is naar de Latijnse versie van Mia, die werd afgespeeld tijdens de dienst, wijst het management erop dat die via iTunes te downloaden is. "Het betreft een vertaling van Frank Claes die polyfoon werd ingezongen en uitgebracht door Capilla Flamanca in 2008", zegt Noelle Vanhelsuwé, manager van Gorki.

Capille Flamenca was een Belgisch vocaal-instrumentaal ensemble dat in 2013 stopte met optreden, artistiek leider Dirk Snellings overleed eerder dit jaar. (Belga/DB)

Vanaf woensdag 10 december zijn in de stadswinkel Gent en het gemeentehuis van Evergem bidprentjes te verkrijgen om Luc De Vos te herdenken. Het bidprentje en de begrafenisrede van Christophe Vekeman is ook te downloaden via www.gorki.be, meldt zijn management. De Gentse stadswinkel is gevestigd de raadskelder onderin het Belfort op de Botermarkt. Het Administratief Centrum Gemeentehuis is gevestigd in de Fortune De Kokerlaan 11 in Evergem. Mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen of te ver wonen, kunnen ook een gefrankeerde naar zichzelf gerichte envelop sturen naar het Gorki Management op de De Pintelaan 363 in 9000 Gent. Luc De Vos werd afgelopen zaterdag begraven in de Sint-Pieterskerk, volgens het management was er een publieksopkomst van 18.000 mensen. Het management zegt dat het cijfer achteraf berekend werd op basis van een computersimulatie door de brandweer. Latijnse versie van 'Mia' te downloadenOmdat er veel vraag is naar de Latijnse versie van Mia, die werd afgespeeld tijdens de dienst, wijst het management erop dat die via iTunes te downloaden is. "Het betreft een vertaling van Frank Claes die polyfoon werd ingezongen en uitgebracht door Capilla Flamanca in 2008", zegt Noelle Vanhelsuwé, manager van Gorki. Capille Flamenca was een Belgisch vocaal-instrumentaal ensemble dat in 2013 stopte met optreden, artistiek leider Dirk Snellings overleed eerder dit jaar. (Belga/DB)