Beyoncé staat vanavond op het podium met Coldplay om de halftime van de vijftigste Superbowl op te leuken, dus het lanceren van een nieuwe song komt best wel onverwacht, zélfs voor Queen B.

De clip laat beelden zien van politiegeweld en orkaan Katrina, terwijl Bey haar hart uitstort over haar afkomst, haar haters en de lastige paparazzi. Formation is een persoonlijke én sociale commentaar van een popster wiens lyrics het tot kledingopschriften hebben geschopt nog voor de plaat in de rekken ligt. (Onze voorspelling: het sweatshirt met "I Twirl On Them Haters" zal héél snel uitverkocht zijn.)

Het is overigens niet duidelijk of deze song een standalone of een single is, al denken we dat een nieuwe Beyoncé plaat wel eens het mooiste kerstcadeau van 2016 zou kunnen zijn.

Beyoncé staat vanavond op het podium met Coldplay om de halftime van de vijftigste Superbowl op te leuken, dus het lanceren van een nieuwe song komt best wel onverwacht, zélfs voor Queen B.De clip laat beelden zien van politiegeweld en orkaan Katrina, terwijl Bey haar hart uitstort over haar afkomst, haar haters en de lastige paparazzi. Formation is een persoonlijke én sociale commentaar van een popster wiens lyrics het tot kledingopschriften hebben geschopt nog voor de plaat in de rekken ligt. (Onze voorspelling: het sweatshirt met "I Twirl On Them Haters" zal héél snel uitverkocht zijn.) Het is overigens niet duidelijk of deze song een standalone of een single is, al denken we dat een nieuwe Beyoncé plaat wel eens het mooiste kerstcadeau van 2016 zou kunnen zijn.