"Het is duidelijk dat het ballet 'Rosas danst Rosas' een van de vele referenties is in de clip", zegt Beyoncé. Ze voegt toe dat ze in de clip ook eer betoont aan de film "Funny Face" met Audrey Hepburn. "Mijn voornaamste inspiratiebronnen waren de jaren zestig en zeventig, Brigitte Bardot, Andy Warhol, Twiggy en Diana Ross", luidt het nog.

Beyoncé duidt erop dat haar clip al gezien werd door bijna twee miljoen mensen en dat dat ook reclame betekent voor De Keersmaeker. De choreografe is van mening dat Beyoncé geput heeft uit haar werken "Rosas danst Rosas" en "Achterland". Niet alleen zijn de dansbewegingen identiek, ook de kostuums en de setting zijn overgenomen.

De Keersmaeker bekijkt nog met haar advocaat welke stappen ze eventueel zullen ondernemen. (Belga)

"Het is duidelijk dat het ballet 'Rosas danst Rosas' een van de vele referenties is in de clip", zegt Beyoncé. Ze voegt toe dat ze in de clip ook eer betoont aan de film "Funny Face" met Audrey Hepburn. "Mijn voornaamste inspiratiebronnen waren de jaren zestig en zeventig, Brigitte Bardot, Andy Warhol, Twiggy en Diana Ross", luidt het nog. Beyoncé duidt erop dat haar clip al gezien werd door bijna twee miljoen mensen en dat dat ook reclame betekent voor De Keersmaeker. De choreografe is van mening dat Beyoncé geput heeft uit haar werken "Rosas danst Rosas" en "Achterland". Niet alleen zijn de dansbewegingen identiek, ook de kostuums en de setting zijn overgenomen. De Keersmaeker bekijkt nog met haar advocaat welke stappen ze eventueel zullen ondernemen. (Belga)