'Het voelde meer aan als een videoclip dan als een commercial', zegt Beyoncé over haar samenwerking met H&M. Mevrouw Carter paradeert voor het clipje op de witte stranden van Nassau, geguld in sexy bikini's.

Het reclamespotje werd gemaakt door Jonas Åkerlund, die eerder al clips maakte voor The Prodigy, en bevat een preview van Beyonce's nieuwste nummer 'Standing on a Shore', dat geschreven werd door Sia en Greg Kurstin.

Eerder speelde Queen B dezelfde foortruc al uit met haar Pepsi-commercial. Daarin liet ze een kort fragment van een andere nieuwe single 'Grown Woman' horen. Tijdens het filmpje zien we de verscheidene alter ego's van Beyoncé: de Beyoncé van 'Crazy in Love', de Beyoncé van 'Single Ladies', alsook de Beyoncé van Destiny's Child.

Bekijk en beluister beide filmpjes hier. (JD)

'Het voelde meer aan als een videoclip dan als een commercial', zegt Beyoncé over haar samenwerking met H&M. Mevrouw Carter paradeert voor het clipje op de witte stranden van Nassau, geguld in sexy bikini's. Het reclamespotje werd gemaakt door Jonas Åkerlund, die eerder al clips maakte voor The Prodigy, en bevat een preview van Beyonce's nieuwste nummer 'Standing on a Shore', dat geschreven werd door Sia en Greg Kurstin. Eerder speelde Queen B dezelfde foortruc al uit met haar Pepsi-commercial. Daarin liet ze een kort fragment van een andere nieuwe single 'Grown Woman' horen. Tijdens het filmpje zien we de verscheidene alter ego's van Beyoncé: de Beyoncé van 'Crazy in Love', de Beyoncé van 'Single Ladies', alsook de Beyoncé van Destiny's Child. Bekijk en beluister beide filmpjes hier. (JD)