Ex-frontvrouw van Destiny Beyoncé en Andre 3000 van het rapduo Outkast, kruipen in de studio voor een eerbetoon aan Amy Winehouse. Het duo zal 'Back to Black', de laatste single van de overleden Britse zangeres, coveren. Het resultaat verschijnt op de soundtrack van de nieuwe Baz Luhrmann-film, 'The Great Gatsby', die op 10 mei in de zalen verschijnt.

Het is niet de eerste kaar dat Beyoncé met Andre 3000 samenwerkt. De twee zongen al op B's nummer 'Party', maar Andre werd in de definitieve versie vervangen door J Cole. De opnamesessie lijkt intussen op een grote familieaangelegendheid, want Beyoncé's man Jay-Z zal achter het mengpaneel zitten. Baz Luhrmann, die veel belang hecht aan muziek in zijn films (zie Moulin Rouge), huurde de rapper in om de prent van muziek te voorzien.

'The Great Gatsby' is een adaptatie van F. Scott Fitzgerald's klassieke roman uit 1925. De film draait rond een jongen uit de VS, die wordt meegetrokken in de luxueuze wereld van Jay Gatsby. Al gauw ontdekt hij dat er achter al die glamour heel wat obsessie, krankzinnigheid en tragedie op hem wacht. (XVdL)

The Great Gatsby (2013)

Ex-frontvrouw van Destiny Beyoncé en Andre 3000 van het rapduo Outkast, kruipen in de studio voor een eerbetoon aan Amy Winehouse. Het duo zal 'Back to Black', de laatste single van de overleden Britse zangeres, coveren. Het resultaat verschijnt op de soundtrack van de nieuwe Baz Luhrmann-film, 'The Great Gatsby', die op 10 mei in de zalen verschijnt. Het is niet de eerste kaar dat Beyoncé met Andre 3000 samenwerkt. De twee zongen al op B's nummer 'Party', maar Andre werd in de definitieve versie vervangen door J Cole. De opnamesessie lijkt intussen op een grote familieaangelegendheid, want Beyoncé's man Jay-Z zal achter het mengpaneel zitten. Baz Luhrmann, die veel belang hecht aan muziek in zijn films (zie Moulin Rouge), huurde de rapper in om de prent van muziek te voorzien. 'The Great Gatsby' is een adaptatie van F. Scott Fitzgerald's klassieke roman uit 1925. De film draait rond een jongen uit de VS, die wordt meegetrokken in de luxueuze wereld van Jay Gatsby. Al gauw ontdekt hij dat er achter al die glamour heel wat obsessie, krankzinnigheid en tragedie op hem wacht. (XVdL) The Great Gatsby (2013)