'Ik ga zondag zéker live zingen. Dat is waarvoor ik geboren ben', zei Beyoncé tijdens een persconferentie in de aanloop naar de Super Bowl, hét sportevenement van het jaar in Amerika.

De 31-jarige zangeres kreeg de wind van voren nadat ze tijdens de eedaflegging van president Barack Obama het Amerikaanse volkslied playbackte, of beter: 'meezong met een opname'. Om de criticasters de mond te snoeren bracht Beyoncé alsnog een live-versie van het volkslied tijdens het persmoment.

'Ik ben een perfectionist, maar er was geen tijd om te oefenen, verdedigde ze daarna haar beslissing om niet live te zingen tijdens de inauguratie. 'Het was een heel belangrijk moment voor mij. Door de weersomstandigheden, de vertragingen en het gebrek aan een sound-check wilde ik geen risico's nemen. Ik wilde dat de president fier op me kon zijn. Dus besloot ik om mee te zingen met een opname, wat overigens heel gebruikelijk is.'

De vraag of een reünieconcert van haar band Destiny's Child zal plaatsvinden tijdens de show, bleef onbeantwoord. 'Ik kan geen details geven.' Miss Jay-Z laat niet in haar kaarten kijken. (DB)

'Ik ga zondag zéker live zingen. Dat is waarvoor ik geboren ben', zei Beyoncé tijdens een persconferentie in de aanloop naar de Super Bowl, hét sportevenement van het jaar in Amerika.De 31-jarige zangeres kreeg de wind van voren nadat ze tijdens de eedaflegging van president Barack Obama het Amerikaanse volkslied playbackte, of beter: 'meezong met een opname'. Om de criticasters de mond te snoeren bracht Beyoncé alsnog een live-versie van het volkslied tijdens het persmoment.'Ik ben een perfectionist, maar er was geen tijd om te oefenen, verdedigde ze daarna haar beslissing om niet live te zingen tijdens de inauguratie. 'Het was een heel belangrijk moment voor mij. Door de weersomstandigheden, de vertragingen en het gebrek aan een sound-check wilde ik geen risico's nemen. Ik wilde dat de president fier op me kon zijn. Dus besloot ik om mee te zingen met een opname, wat overigens heel gebruikelijk is.' De vraag of een reünieconcert van haar band Destiny's Child zal plaatsvinden tijdens de show, bleef onbeantwoord. 'Ik kan geen details geven.' Miss Jay-Z laat niet in haar kaarten kijken. (DB)