Mary Beth Patterson, beter bekend als Beth Ditto, maakt sinds 2000 grote furore met de catchy muziek van haar band Gossip. Nu heeft de Amerikaanse voor het eerst een solo-ep uitgebracht. Het Britse duo Simian Mobile Disco, waarmee ze al samenwerkte aan 'Cruel Intentions', heeft het plaatje geproduced. De ep telt vier nummers en zal in maart uitgebracht worden.

Ditto, die zelf erg georiënteerd is richting dansvloer, liet zich inspireren door haar twee grote voorbeelden: Aaliyah en Grace Jones. Ook Madonna krijgt menig knipoog in de videoclip, die de discodiva voor 'I Wrote The Book' aflevert. Deze dancefloorfiller wordt gegarandeerd een grote hit.

Astrid Snoeys

Mary Beth Patterson, beter bekend als Beth Ditto, maakt sinds 2000 grote furore met de catchy muziek van haar band Gossip. Nu heeft de Amerikaanse voor het eerst een solo-ep uitgebracht. Het Britse duo Simian Mobile Disco, waarmee ze al samenwerkte aan 'Cruel Intentions', heeft het plaatje geproduced. De ep telt vier nummers en zal in maart uitgebracht worden.Ditto, die zelf erg georiënteerd is richting dansvloer, liet zich inspireren door haar twee grote voorbeelden: Aaliyah en Grace Jones. Ook Madonna krijgt menig knipoog in de videoclip, die de discodiva voor 'I Wrote The Book' aflevert. Deze dancefloorfiller wordt gegarandeerd een grote hit.Astrid Snoeys