Kindness - Cyan Donzige indiepop op een relaxed discodrafje richting Arthur Russell en Ariel Pink, daar moeten Chris Taylor en diens Terrible Records voor iets tussen zitten! Geproducet door Philippe 'Cassius' Zdar.

DRC Music - Hallo Op 7/11 krijgt het nieuwe Afrikaproject van Damon Albarn vaste vorm, ingeblikt in Congo met een schare locals én toeristen als dubstepproducer Actress, Richard Russell en Dan The Automator.

Beyoncé - Love On Top Beyoncé gaat de jonge Whitney en de nog jongere Michael achterna op de meest aanstekelijke en nostalgisch gekleurde single uit haar album 4. En de clip? Check hieronder.

Django Django - Waveforms Wanneer The Stone Roses voor de reünie van de eeuw zorgen, is het feest in Manchester en staan deze jongens op de eerste rij. Kunstzinnige indievibes met heimwee naar Factory Records.

Mike Simonetti - Capricorn Rising De labelbaas van Italians Do It Better (Glass Candy, Chromatics) duikt in zijn VHS- en vinylarchieven voor een discotrip down memory lane. Spot de cameo's van Moroder, Shaft, YSL, Nico en Rick James.

Kindness - Cyan Donzige indiepop op een relaxed discodrafje richting Arthur Russell en Ariel Pink, daar moeten Chris Taylor en diens Terrible Records voor iets tussen zitten! Geproducet door Philippe 'Cassius' Zdar. DRC Music - Hallo Op 7/11 krijgt het nieuwe Afrikaproject van Damon Albarn vaste vorm, ingeblikt in Congo met een schare locals én toeristen als dubstepproducer Actress, Richard Russell en Dan The Automator. Beyoncé - Love On Top Beyoncé gaat de jonge Whitney en de nog jongere Michael achterna op de meest aanstekelijke en nostalgisch gekleurde single uit haar album 4. En de clip? Check hieronder. Django Django - Waveforms Wanneer The Stone Roses voor de reünie van de eeuw zorgen, is het feest in Manchester en staan deze jongens op de eerste rij. Kunstzinnige indievibes met heimwee naar Factory Records. Mike Simonetti - Capricorn Rising De labelbaas van Italians Do It Better (Glass Candy, Chromatics) duikt in zijn VHS- en vinylarchieven voor een discotrip down memory lane. Spot de cameo's van Moroder, Shaft, YSL, Nico en Rick James.