Het album "21" van de Britse zangeres Adele was afgelopen jaar het meest verkochte album in de Verenigde Staten. Opemerkelijk, want het album was dat een jaar eerder ook al.

Het is de eerste keer dat een album twee jaar op rij het meest verkochte is, sinds Soundscan in 1991 cijfers begon bij te houden. Het nummer "Somebody That I Used to Know" van de Belgisch-Australische Gotye was, met 6,8 miljoen keer, de vaakst gedownloade song.

Het album "21" van Adele werd vorig jaar in de VS 4,4 miljoen keer verkocht. Een jaar eerder ging het er al 5,8 miljoen keer over de toonbank. (Belga/DB)

Het album "21" van de Britse zangeres Adele was afgelopen jaar het meest verkochte album in de Verenigde Staten. Opemerkelijk, want het album was dat een jaar eerder ook al. Het is de eerste keer dat een album twee jaar op rij het meest verkochte is, sinds Soundscan in 1991 cijfers begon bij te houden. Het nummer "Somebody That I Used to Know" van de Belgisch-Australische Gotye was, met 6,8 miljoen keer, de vaakst gedownloade song. Het album "21" van Adele werd vorig jaar in de VS 4,4 miljoen keer verkocht. Een jaar eerder ging het er al 5,8 miljoen keer over de toonbank. (Belga/DB)