De 'Berniechella Block Party' maakt deel uit van de campagne om de nominatie binnen te halen. Bernie Sanders is een erg populaire kandidaat bij heel wat Amerikaanse muzieksterren. Vampire Weekend, The Red Hot Chili Peppers en R.E.M. hebben al openlijk hun steun betuigd aan Sanders. Deze groepen staan niet op het gratis gelegenheidsfestival van de presidentskandidaat.

Op de 'Berniechella Block Party', die plaatsvindt van 21 tot 22 april, zullen optredens en dj's elkaar afwisselen. Het is volgens NME nog niet zeker dat Sanders zijn festival ook effectief zal bijwonen. (AB)

De 'Berniechella Block Party' maakt deel uit van de campagne om de nominatie binnen te halen. Bernie Sanders is een erg populaire kandidaat bij heel wat Amerikaanse muzieksterren. Vampire Weekend, The Red Hot Chili Peppers en R.E.M. hebben al openlijk hun steun betuigd aan Sanders. Deze groepen staan niet op het gratis gelegenheidsfestival van de presidentskandidaat.Op de 'Berniechella Block Party', die plaatsvindt van 21 tot 22 april, zullen optredens en dj's elkaar afwisselen. Het is volgens NME nog niet zeker dat Sanders zijn festival ook effectief zal bijwonen. (AB)