Afgelopen vrijdag was de Belgische dj Vito De Luca aka Aeroplane, naast onder meer Swedish House Mafia en Afrojack, te gast in de 'Essential Selection Show' van BBC-dj Pete Tong.

Je kan zijn set, die live opgenomen werd in het Ibiza Rocks-hotel, volledig beluisteren op BBC's iPlayer (hij begint na 41 minuten). Wees snel, want de stream is nog maar één dag beschikbaar!

Eerder dit jaar waren de jongens van Aeroplane - voor de Italiaan Stephen Fasano de band vorige maand verliet nog met z'n tweeën - overigens de vijfhonderdste dj's die plaatjes aan elkaar mochten rijgen voor BBC's Essential Mix. Beluisteren kan hier:

Aeroplane - 500th Essential Mix (Live from Circus Liverpool) by Aeroplane (Official)

Aeroplane staat op 20 augustus in de Boiler Room van Pukkelpop. Michael Ilegems

Afgelopen vrijdag was de Belgische dj Vito De Luca aka Aeroplane, naast onder meer Swedish House Mafia en Afrojack, te gast in de 'Essential Selection Show' van BBC-dj Pete Tong. Je kan zijn set, die live opgenomen werd in het Ibiza Rocks-hotel, volledig beluisteren op BBC's iPlayer (hij begint na 41 minuten). Wees snel, want de stream is nog maar één dag beschikbaar! Eerder dit jaar waren de jongens van Aeroplane - voor de Italiaan Stephen Fasano de band vorige maand verliet nog met z'n tweeën - overigens de vijfhonderdste dj's die plaatjes aan elkaar mochten rijgen voor BBC's Essential Mix. Beluisteren kan hier: Aeroplane - 500th Essential Mix (Live from Circus Liverpool) by Aeroplane (Official) Aeroplane staat op 20 augustus in de Boiler Room van Pukkelpop. Michael Ilegems