In het kader van 'Swimcase' selecteerde Band It een setlist uit het eigen netwerk van veelbelovend talent. "Deze varieert van alternatief over innovatief tot fusion-minded, verduidelijken de Gentse schepenen Resul Tapmaz (sp.a), bevoegd voor Sport, en Elke Decruynaere (Groen), bevoegd voor Jeugd. "Duizenden zwemmers kunnen zo de alternatieve muziek van talent uit Gent ontdekken. De Swimcase biedt bovendien muziek voor elk type zwemmer.

Band It selecteerde twee playlists: een rustgevende en een die je energie een boost geeft. Ideaal voor zowel recreatieve, als snelle zwemmers." De tracks zijn ook beschikbaar op soundcloud.com/vzwbandit. Deze eerste selectie kan tijdens het zwemmen beluisterd worden tussen 1 en 31 oktober 2015. Op 1 november wordt een nieuwe selectie bekend gemaakt met tot nu toe onbekende namen.

Via een online wedstrijd op vi.be, het online-platform van Poppunt, kan elke jonge band tracks voorstellen. De deelnemende bands kunnen ook meedingen voor een concert op een eindevent op 21 november. (Belga/LP)

In het kader van 'Swimcase' selecteerde Band It een setlist uit het eigen netwerk van veelbelovend talent. "Deze varieert van alternatief over innovatief tot fusion-minded, verduidelijken de Gentse schepenen Resul Tapmaz (sp.a), bevoegd voor Sport, en Elke Decruynaere (Groen), bevoegd voor Jeugd. "Duizenden zwemmers kunnen zo de alternatieve muziek van talent uit Gent ontdekken. De Swimcase biedt bovendien muziek voor elk type zwemmer. Band It selecteerde twee playlists: een rustgevende en een die je energie een boost geeft. Ideaal voor zowel recreatieve, als snelle zwemmers." De tracks zijn ook beschikbaar op soundcloud.com/vzwbandit. Deze eerste selectie kan tijdens het zwemmen beluisterd worden tussen 1 en 31 oktober 2015. Op 1 november wordt een nieuwe selectie bekend gemaakt met tot nu toe onbekende namen. Via een online wedstrijd op vi.be, het online-platform van Poppunt, kan elke jonge band tracks voorstellen. De deelnemende bands kunnen ook meedingen voor een concert op een eindevent op 21 november. (Belga/LP)