Oud, maar verre van versleten: Bob Dylan, 72 lentes jong en meer dan 35 studioplaten op zijn actief, brengt volgens het Amerikaanse vakblad Rolling Stone binnenkort een nieuw album uit. Volgens de cryptische info op zijn website zou de opvolger van 'Tempest' uit 2012 de titel 'Shadows in the Night' dragen, maar zeker is het allemaal niet.

Nonkel Bob heeft meteen een eerste single vrijgegeven. 'Full Moon and Empty Arms' is een cover van Frank Sinatra uit 1945 maar eentje met een stempel van de grootmeester. Intussen blijft Dylan rustig verder touren. (DB)

Beluister hier de song.

Oud, maar verre van versleten: Bob Dylan, 72 lentes jong en meer dan 35 studioplaten op zijn actief, brengt volgens het Amerikaanse vakblad Rolling Stone binnenkort een nieuw album uit. Volgens de cryptische info op zijn website zou de opvolger van 'Tempest' uit 2012 de titel 'Shadows in the Night' dragen, maar zeker is het allemaal niet.Nonkel Bob heeft meteen een eerste single vrijgegeven. 'Full Moon and Empty Arms' is een cover van Frank Sinatra uit 1945 maar eentje met een stempel van de grootmeester. Intussen blijft Dylan rustig verder touren. (DB) Beluister hier de song.