De stonerrockers van Queens of the Stone Age hebben afgelopen weekend hun wereldtournee afgetrapt met het fonkelnieuwe nummer 'My God Is the Sun' en debutant Jon Theodore achter de drums. Plaats van gebeuren was het muziekfestival Lollapalooza Brazil in São Paulo. Het concert was live te volgen op het internet.

Met Theodore, in een vorig leven actief voor The Mars Volta, is sinds enkele dagen bekend wie het drumwerk voor zijn rekening neemt tijdens de tournee van de band. Hij heeft een explosieve en dynamische speelstijl.

Dave Grohl verving Joey Castillo, de vorige drummer van QOTSA, tijdens de opnamesessies voor het nieuwe album, '... Like Clockwork', maar stapte niet mee in de tourbus.

'...Like Clockwork' komt uit in juni. Beluister hieronder het nieuwe nummer. (DB)

De stonerrockers van Queens of the Stone Age hebben afgelopen weekend hun wereldtournee afgetrapt met het fonkelnieuwe nummer 'My God Is the Sun' en debutant Jon Theodore achter de drums. Plaats van gebeuren was het muziekfestival Lollapalooza Brazil in São Paulo. Het concert was live te volgen op het internet.Met Theodore, in een vorig leven actief voor The Mars Volta, is sinds enkele dagen bekend wie het drumwerk voor zijn rekening neemt tijdens de tournee van de band. Hij heeft een explosieve en dynamische speelstijl. Dave Grohl verving Joey Castillo, de vorige drummer van QOTSA, tijdens de opnamesessies voor het nieuwe album, '... Like Clockwork', maar stapte niet mee in de tourbus.'...Like Clockwork' komt uit in juni. Beluister hieronder het nieuwe nummer. (DB)