Het vooruitgeschoven 'Need your Love' uit het nieuwe album van Trixie Whitley is alvast een heerlijke portie indie soul van de bovenste plank. De geboren Gentse met Amerikaanse vader dook voor haar debuutplaat 'Fourth Corner' in de studio met Thomas Bartlett. De producer werkte eerder samen met The National en Antony & The Johnsons en Rufus Wainwright.

Bekijk ook de mooie live-versie van het imponerende 'Breathe You in My Dreams'.


'Fourth Corner' verschijnt op 11 februari bij Unday Records. Binnenkort ruilt de 25-jarige zangeres Amerika voor Europa en treedt ze onder andere op in de Gentse Handelsbeurs (op 21 februari) en de Brusselse Ancienne Belgique (op 9 maart). Op 11 januari zakt ze af naar Groningen, in Nederland, voor Eurosonic 2013, een van de belangrijkste showcasefestivals in Europa. (DB)

Het vooruitgeschoven 'Need your Love' uit het nieuwe album van Trixie Whitley is alvast een heerlijke portie indie soul van de bovenste plank. De geboren Gentse met Amerikaanse vader dook voor haar debuutplaat 'Fourth Corner' in de studio met Thomas Bartlett. De producer werkte eerder samen met The National en Antony & The Johnsons en Rufus Wainwright.Bekijk ook de mooie live-versie van het imponerende 'Breathe You in My Dreams'. 'Fourth Corner' verschijnt op 11 februari bij Unday Records. Binnenkort ruilt de 25-jarige zangeres Amerika voor Europa en treedt ze onder andere op in de Gentse Handelsbeurs (op 21 februari) en de Brusselse Ancienne Belgique (op 9 maart). Op 11 januari zakt ze af naar Groningen, in Nederland, voor Eurosonic 2013, een van de belangrijkste showcasefestivals in Europa. (DB)