Snoop Dogg, de bekendste hond uit hiphopland is voortaan een leeuw op reggaedieet. Snoop Lion beloofde 'positive vibes' uit te sturen, en deed dat meteen als een doorgewinterde rastaman met het rake 'La La La', waarvoor Major Lazer meewerkte. Daarbij hoort nu een tweede track 'Here Comes the King', alweer aanstekelijk materiaal met zware bassen en vocals van Angela Hunte

De hiphopper heeft zichzelf heruitgevonden en vond daarbij de juiste formule. Het is nu uitkijken naar zijn eerste volwaardige langspeler in reggaekleuren, 'Reincarnated', voorzien in het voorjaar van 2013. Beluister in afwachting 'Here Comes the King'. Handpalmen in de lucht. (DB)

Snoop Dogg, de bekendste hond uit hiphopland is voortaan een leeuw op reggaedieet. Snoop Lion beloofde 'positive vibes' uit te sturen, en deed dat meteen als een doorgewinterde rastaman met het rake 'La La La', waarvoor Major Lazer meewerkte. Daarbij hoort nu een tweede track 'Here Comes the King', alweer aanstekelijk materiaal met zware bassen en vocals van Angela HunteDe hiphopper heeft zichzelf heruitgevonden en vond daarbij de juiste formule. Het is nu uitkijken naar zijn eerste volwaardige langspeler in reggaekleuren, 'Reincarnated', voorzien in het voorjaar van 2013. Beluister in afwachting 'Here Comes the King'. Handpalmen in de lucht. (DB)