De Engelse singer-songwriter Jake Bugg heeft nieuw materiaal klaar. Zijn laatste album 'Shangri La' dateert van 2013 en was de opvolger van zijn debuut 'Jake Bugg' in 2012. De single 'On My One' is het voorsmaakje van Buggs nieuwe en derde plaat.

In 2015 verklaarde de zanger al aan NME dat het album helemaal zelfgeschreven en geproducet is, en dat het verschil hem zit in de 'grooves': 'Er zijn nummers waarop mensen echt kunnen dansen. Ik heb veel geluisterd naar nummers uit de jaren '70, die hadden een warmte over zich dat je niet snel hoort in de popmuziek van vandaag.'

Het nieuwe nummer is gratis te downloaden op Jake Buggs website. Voorlopig zijn er nog geen nieuwe optredens van hem in België aangekondigd. Hij stond voor het laatst op een Belgisch podium in 2014, tijdens Pukkelpop.

(JL)

De Engelse singer-songwriter Jake Bugg heeft nieuw materiaal klaar. Zijn laatste album 'Shangri La' dateert van 2013 en was de opvolger van zijn debuut 'Jake Bugg' in 2012. De single 'On My One' is het voorsmaakje van Buggs nieuwe en derde plaat.In 2015 verklaarde de zanger al aan NME dat het album helemaal zelfgeschreven en geproducet is, en dat het verschil hem zit in de 'grooves': 'Er zijn nummers waarop mensen echt kunnen dansen. Ik heb veel geluisterd naar nummers uit de jaren '70, die hadden een warmte over zich dat je niet snel hoort in de popmuziek van vandaag.'Het nieuwe nummer is gratis te downloaden op Jake Buggs website. Voorlopig zijn er nog geen nieuwe optredens van hem in België aangekondigd. Hij stond voor het laatst op een Belgisch podium in 2014, tijdens Pukkelpop.(JL)