De experimentele indierockband Yeasayer heeft een ludieke actie opgestart om piraterij tegen te gaan. Omdat de bandleden gehoord hadden dat hun kersverse plaat digitaal gelekt zou worden, besloten ze hun nummers zelf online te gooien.


Ze lanceerden het PSCYVOTV-project, dat staat voor 'Preemptive Self-Commisssioned Yeasayer Vorstellung Or Track Visualizer'. In samenwerking met de Japanse artiest Yoshi Sodeoka maakten ze een visualisatie voor elk nummer van het nieuwe album 'Fragrant World'. Nadien verspreidden ze deze video's op het internet.


Op hun website roepen de Yeasayer-bandleden hun fans nu op om tot 3 augustus alle nummers op het internet terug te vinden en op die manier op een legale manier het album te beluisteren.


Eerder bracht de band de single 'Henrietta' uit. De volledige plaat zal officieel pas op 20 augustus verschijnen.

Intussen hebben enthousiaste fans alle nummers al gevonden. Hieronder kunt u ze voor een eerste keer beluisteren: (AVL)


'Fingers Never Bleed'


'Longevity'


'Blue Paper'

'Henrietta'

'Devil And The Deed'

'No Bones'

'Reagan's Skeleton'

'Demon Road'

'Damaged Goods'


'Folk Hero Shtick'

'Glass of the Microscope'

De experimentele indierockband Yeasayer heeft een ludieke actie opgestart om piraterij tegen te gaan. Omdat de bandleden gehoord hadden dat hun kersverse plaat digitaal gelekt zou worden, besloten ze hun nummers zelf online te gooien. Ze lanceerden het PSCYVOTV-project, dat staat voor 'Preemptive Self-Commisssioned Yeasayer Vorstellung Or Track Visualizer'. In samenwerking met de Japanse artiest Yoshi Sodeoka maakten ze een visualisatie voor elk nummer van het nieuwe album 'Fragrant World'. Nadien verspreidden ze deze video's op het internet. Op hun website roepen de Yeasayer-bandleden hun fans nu op om tot 3 augustus alle nummers op het internet terug te vinden en op die manier op een legale manier het album te beluisteren. Eerder bracht de band de single 'Henrietta' uit. De volledige plaat zal officieel pas op 20 augustus verschijnen. Intussen hebben enthousiaste fans alle nummers al gevonden. Hieronder kunt u ze voor een eerste keer beluisteren: (AVL) 'Fingers Never Bleed''Longevity''Blue Paper' 'Henrietta' 'Devil And The Deed' 'No Bones''Reagan's Skeleton''Demon Road''Damaged Goods''Folk Hero Shtick''Glass of the Microscope'