Wie de films van David Lynch kent, weet dat de regisseur evenveel aandacht besteedt aan het geluid als aan de beelden. Nu breidt hij zijn talenten uit met een soloalbum. Het is niet de eerste keer dat Lynch zich aan de muziek wijdt. Hij werkte al samen met Danger Mouse en Sparklehorse, dus de verwachtingen zijn hoog. Voor de eerste track 'Pinky's Dream' strikte hij Yeah Yeah Yeahs frontvrouw Karen O, maar in de overige nummers staat Lynch centraal.

'Pinky's Dream' kun je hieronder al beluisteren. Het hele album kun je hier integraal streamen, na een reclameboodschap of twee. Die Amerikanen geven het album niet voor niets weg.

David Lynch - Pinky's Dream (feat. Karen O) by Pretty Much Amazing

Wie de films van David Lynch kent, weet dat de regisseur evenveel aandacht besteedt aan het geluid als aan de beelden. Nu breidt hij zijn talenten uit met een soloalbum. Het is niet de eerste keer dat Lynch zich aan de muziek wijdt. Hij werkte al samen met Danger Mouse en Sparklehorse, dus de verwachtingen zijn hoog. Voor de eerste track 'Pinky's Dream' strikte hij Yeah Yeah Yeahs frontvrouw Karen O, maar in de overige nummers staat Lynch centraal. 'Pinky's Dream' kun je hieronder al beluisteren. Het hele album kun je hier integraal streamen, na een reclameboodschap of twee. Die Amerikanen geven het album niet voor niets weg.David Lynch - Pinky's Dream (feat. Karen O) by Pretty Much Amazing