Wat als de frontman van Radiohead en die van Massive Attack de handen in elkaar slaan? Dan krijg je deze electronische splinterbom in de vorm van een (uitstekende) soundtrack onder de noemer 'The UK Gold'. Op het menu: experimentele soundscapes, atmosferische drums en elektronische spielereien. Naast eigen werk deed het duo Thom York en 3D (Robert Del Naja) ook beroep op Jonny Greenwood - bassist van Radiohead - en Guy Harvey, zanger van Elbow.

De documentaire brengt de geschiedenis van de belastingontwijking in het Verenigd Koninkrijk in beeld. De volledige soundtrack werd online gegooid door UK Uncut.

Ondertussen werkt Thom Yorke naarstig verder aan de nieuwe langspeler van Radiohead.

Wat als de frontman van Radiohead en die van Massive Attack de handen in elkaar slaan? Dan krijg je deze electronische splinterbom in de vorm van een (uitstekende) soundtrack onder de noemer 'The UK Gold'. Op het menu: experimentele soundscapes, atmosferische drums en elektronische spielereien. Naast eigen werk deed het duo Thom York en 3D (Robert Del Naja) ook beroep op Jonny Greenwood - bassist van Radiohead - en Guy Harvey, zanger van Elbow.De documentaire brengt de geschiedenis van de belastingontwijking in het Verenigd Koninkrijk in beeld. De volledige soundtrack werd online gegooid door UK Uncut.Ondertussen werkt Thom Yorke naarstig verder aan de nieuwe langspeler van Radiohead.