De post-hardcoregroep Enter Shikari is toe aan haar derde studioalbum sinds haar debuutplaat Take To The Skies in 2007 en het daarop volgende album Common Dreads in 2009. De groep ontsproot in 2003 uit Hybryd, het vorige muziekproject van de vier bandleden.

Hoe de nieuwe plaat zal heten, is nog niet bekend. Deze zou begin volgend jaar worden uitgebracht. De band zal in oktober door Engeland trekken om zo'n 16 shows op poten te zetten. Hun nieuwe single luistert naar de naam Sssnakepit en kunt u hieronder beluisteren. (JH)

De post-hardcoregroep Enter Shikari is toe aan haar derde studioalbum sinds haar debuutplaat Take To The Skies in 2007 en het daarop volgende album Common Dreads in 2009. De groep ontsproot in 2003 uit Hybryd, het vorige muziekproject van de vier bandleden. Hoe de nieuwe plaat zal heten, is nog niet bekend. Deze zou begin volgend jaar worden uitgebracht. De band zal in oktober door Engeland trekken om zo'n 16 shows op poten te zetten. Hun nieuwe single luistert naar de naam Sssnakepit en kunt u hieronder beluisteren. (JH)