Thom Yorke en zijn kompanen van Atoms for Peace (je weet wel, Peppers bassist Flea, Radiohead producer Nigel Godrich en REM drummer Joey Waronker) zijn momenteel druk bezig met het veroveren van de Verenigde Staten. Onlangs speelde de fonkelnieuwe band een al even fonkelnieuwe song in de New Yorkse muziektempel the Roseland Ballroom.

Thom Yorke deed het voor de gelegenheid alleen, vergezeld door zijn elektrische gitaar, en zoals al snel duidelijk wordt bij het bekijken van onderstaand filmpje vond het publiek de nieuwe plaat zeker wel te pruimen.

Hoe de nieuwe track heet, daar hebben we nog het raden naar, maar beluisteren en bekijken kan wel al, hieronder!

Elisah Vandaele

Thom Yorke en zijn kompanen van Atoms for Peace (je weet wel, Peppers bassist Flea, Radiohead producer Nigel Godrich en REM drummer Joey Waronker) zijn momenteel druk bezig met het veroveren van de Verenigde Staten. Onlangs speelde de fonkelnieuwe band een al even fonkelnieuwe song in de New Yorkse muziektempel the Roseland Ballroom. Thom Yorke deed het voor de gelegenheid alleen, vergezeld door zijn elektrische gitaar, en zoals al snel duidelijk wordt bij het bekijken van onderstaand filmpje vond het publiek de nieuwe plaat zeker wel te pruimen. Hoe de nieuwe track heet, daar hebben we nog het raden naar, maar beluisteren en bekijken kan wel al, hieronder!Elisah Vandaele