Na een hattrick van snel op elkaar volgende platen, werd er plots drie jaar lang niets meer van Admiral Freebee vernomen. En net toen we dachten dat de Admiraal op de lange omvaart vertrokken was, kwam hij toch weer met nieuw werk voor de dag. The Honey & The Knife werd voor één keer niet opgenomen in de States met een fancy producer, maar is gewoon made in Belgium onder auspiciën van Jo Francken, die ook al Freebee's debuut producete.

Beluister hieronder het volledige album, inclusief de remix van de gimmick My Hippie Ain't Hip door DJ Harvey. Van dit nummer hebben we trouwens een gratis download en de videoclip ter beschikking. Shoot!

Beluister het volledige album:

Focus.be

Na een hattrick van snel op elkaar volgende platen, werd er plots drie jaar lang niets meer van Admiral Freebee vernomen. En net toen we dachten dat de Admiraal op de lange omvaart vertrokken was, kwam hij toch weer met nieuw werk voor de dag. The Honey & The Knife werd voor één keer niet opgenomen in de States met een fancy producer, maar is gewoon made in Belgium onder auspiciën van Jo Francken, die ook al Freebee's debuut producete. Beluister hieronder het volledige album, inclusief de remix van de gimmick My Hippie Ain't Hip door DJ Harvey. Van dit nummer hebben we trouwens een gratis download en de videoclip ter beschikking. Shoot! Beluister het volledige album:Focus.be