'Do The Damage' is gedoopt tot B-kant van 'In The Heat Of The Moment', de nieuwe single van de Oasis-frontman. Het nummer zal ook op de deluxe-versie van zijn nieuwe album, getiteld 'Chasing Yesterday', te beluisteren zijn.

Oasis-frontman Noel Gallagher staat erom bekend te verbluffen met B-sides die minstens even sterk zijn als de single zelf. Ook dit keer is de 47-jarige Brit in zijn nopjes: "'Do The Damage' is misschien wel het 23e beste nummer dat ik ooit schreef. Ik had het een jaar lang als openingstrack van het nieuwe album gepland, tot mijn 22e beste nummer ooit verscheen."

"Chasing Yesterday', de langverwachte nieuwe langspeler van Noel Gallagher & The High Flying Birds, is vanaf 2 maart te verkrijgen. (JC)

'Do The Damage' is gedoopt tot B-kant van 'In The Heat Of The Moment', de nieuwe single van de Oasis-frontman. Het nummer zal ook op de deluxe-versie van zijn nieuwe album, getiteld 'Chasing Yesterday', te beluisteren zijn.Oasis-frontman Noel Gallagher staat erom bekend te verbluffen met B-sides die minstens even sterk zijn als de single zelf. Ook dit keer is de 47-jarige Brit in zijn nopjes: "'Do The Damage' is misschien wel het 23e beste nummer dat ik ooit schreef. Ik had het een jaar lang als openingstrack van het nieuwe album gepland, tot mijn 22e beste nummer ooit verscheen.""Chasing Yesterday', de langverwachte nieuwe langspeler van Noel Gallagher & The High Flying Birds, is vanaf 2 maart te verkrijgen. (JC)