Jasper Erkens is back: de runner-up van Humo's Rock Rally 2008 studeerde drie jaar aan een prestigieuze Londense muziekschool waar sterren als Amy Winehouse, The Kooks en Leona Lewis schoolliepen.

Eerder deze zomer stelde hij zijn nieuw muzikaal project voor, een samenwerking met de Londense drummer André Fisher: Altrego, een potpourri van stuiterende beats, verfrissende elektronica en opvallend weinig akoestisch gitaargetokkel - nochtans het handelsmerk van Erkens in z'n vorig leven.

De krullebol uit Diest, 20 intussen, stond op z'n zestiende op Rock Werchter en was daarmee de jongste artiest ooit op de Werchter-affiche. Hij scoorde een monsterhit in Vlaanderen met z'n single 'Waiting Like A Dog' en was even hot stuff vooraleer hij van de radar verdween en naar Londen trok.

Benieuwd hoe le nouveau Erkens klinkt? Beluister de single 'Love Is Flawless'.Jasper Erkens is back: de runner-up van Humo's Rock Rally 2008 studeerde drie jaar aan een prestigieuze Londense muziekschool waar sterren als Amy Winehouse, The Kooks en Leona Lewis schoolliepen. Eerder deze zomer stelde hij zijn nieuw muzikaal project voor, een samenwerking met de Londense drummer André Fisher: Altrego, een potpourri van stuiterende beats, verfrissende elektronica en opvallend weinig akoestisch gitaargetokkel - nochtans het handelsmerk van Erkens in z'n vorig leven. De krullebol uit Diest, 20 intussen, stond op z'n zestiende op Rock Werchter en was daarmee de jongste artiest ooit op de Werchter-affiche. Hij scoorde een monsterhit in Vlaanderen met z'n single 'Waiting Like A Dog' en was even hot stuff vooraleer hij van de radar verdween en naar Londen trok.Benieuwd hoe le nouveau Erkens klinkt? Beluister de single 'Love Is Flawless'.