De laatste tijd leken de heren van het Britse Kaiser Chiefs enkel nog met complete non-events in het nieuws te komen. Zo zakte frontman Ricky Wilson begin april nog in elkaar tijdens een marathon.

Maar niet getreurd, het voorbije weekend plaatste de band de nieuwe single 'Little Shocks' op youtube. De videoclip werd vergezeld door het bijschrift: 'We're back'. Het werd stilletjes aan tijd, want de single is het eerste nieuwe materiaal van de band sinds het album 'Off With Their Heads' uit 2008. 'Little Shocks' klinkt alvast iets minder zonnig dan wat we van Wilson en co gewend zijn, maar oordeelt u vooral zelf. Op zondag 3 juli staat het Britste vijftal op de mainstage van Rock Werchter.

De laatste tijd leken de heren van het Britse Kaiser Chiefs enkel nog met complete non-events in het nieuws te komen. Zo zakte frontman Ricky Wilson begin april nog in elkaar tijdens een marathon.Maar niet getreurd, het voorbije weekend plaatste de band de nieuwe single 'Little Shocks' op youtube. De videoclip werd vergezeld door het bijschrift: 'We're back'. Het werd stilletjes aan tijd, want de single is het eerste nieuwe materiaal van de band sinds het album 'Off With Their Heads' uit 2008. 'Little Shocks' klinkt alvast iets minder zonnig dan wat we van Wilson en co gewend zijn, maar oordeelt u vooral zelf. Op zondag 3 juli staat het Britste vijftal op de mainstage van Rock Werchter.