Beck heeft zijn nieuwe electronica-single op de wereld losgelaten. 'Defriended' klinkt typisch Beck, een combinatie van electronica en psych-pop en dat met een straffe stem.

Beck werkt momenteel aan niet één, maar twee nieuwe platen, die los van elkaar zullen uitgebracht worden. De nieuwe single 'Defriended' zal niet op de nieuwe platen verschijnen, maar kunnen we beschouwen als een opwarmertje voor wat komen gaat.

De nieuwe single klinkt erg vocaal, tokkelende gitaren, en een hele hoop effectjes. De website Spin omschrijft de nieuwe single van de zanger als een ballad à la Animal Collective.

Naast 'Defriended' zal Beck voor de zomer nog een nieuwe single uitbrengen, opnieuw een nummer dat niet op zijn nieuwe albums zal verschijnen. (LVR)

Beck heeft zijn nieuwe electronica-single op de wereld losgelaten. 'Defriended' klinkt typisch Beck, een combinatie van electronica en psych-pop en dat met een straffe stem. Beck werkt momenteel aan niet één, maar twee nieuwe platen, die los van elkaar zullen uitgebracht worden. De nieuwe single 'Defriended' zal niet op de nieuwe platen verschijnen, maar kunnen we beschouwen als een opwarmertje voor wat komen gaat. De nieuwe single klinkt erg vocaal, tokkelende gitaren, en een hele hoop effectjes. De website Spin omschrijft de nieuwe single van de zanger als een ballad à la Animal Collective. Naast 'Defriended' zal Beck voor de zomer nog een nieuwe single uitbrengen, opnieuw een nummer dat niet op zijn nieuwe albums zal verschijnen. (LVR)