'Sway - Outtakes and live tracks', zoals de bundeling 'nieuwe' songs van de Gents-New Yorkse zangeres zal heten, komt uit op vrijdag 28 oktober. De tracklist bevat een specialleke, met name de herwerkte versie van 'New Frontiers' waaraan Daniel Lanois en Sam Cohen meewerkten. Lanois is de muzikant en gerenommeerde producer die eerder Trixie Whitley in zijn supergroep Black Dub had (naast bassist Daryl Johnson en meesterdrummer Brian Blade).

Bij de track hoort een abstract beeldenpalet in de vorm van een clip, en ontworpen door Whitley's creatieve compagnon Victor Robyn. Het resultaat is op haar Facebook-pagina te beluisteren en te bekijken.

'Sway - Outtakes and live tracks', zoals de bundeling 'nieuwe' songs van de Gents-New Yorkse zangeres zal heten, komt uit op vrijdag 28 oktober. De tracklist bevat een specialleke, met name de herwerkte versie van 'New Frontiers' waaraan Daniel Lanois en Sam Cohen meewerkten. Lanois is de muzikant en gerenommeerde producer die eerder Trixie Whitley in zijn supergroep Black Dub had (naast bassist Daryl Johnson en meesterdrummer Brian Blade). Bij de track hoort een abstract beeldenpalet in de vorm van een clip, en ontworpen door Whitley's creatieve compagnon Victor Robyn. Het resultaat is op haar Facebook-pagina te beluisteren en te bekijken.