Binnen ongeveer een maand komt de reboot van Ghostbusters in de zalen. De verhaallijnen zullen volledig anders zijn, en de hoofdrollen zijn deze keer weggelegd voor vier vrouwen. Onder meer Kristen Wiig en Melissa McCarthy lossen Bill Murray en co. af.

Een reboot betekent in dit geval ook een herinterpretatie van Ray Parker Jr.'s themasong. Als de versie van Fall Out Boy en Missy Elliott een indicatie is voor de kwaliteit van de film, dan zal het woord 'heiligschennis' meermaals over de tongen rollen. (JM)

Binnen ongeveer een maand komt de reboot van Ghostbusters in de zalen. De verhaallijnen zullen volledig anders zijn, en de hoofdrollen zijn deze keer weggelegd voor vier vrouwen. Onder meer Kristen Wiig en Melissa McCarthy lossen Bill Murray en co. af.Een reboot betekent in dit geval ook een herinterpretatie van Ray Parker Jr.'s themasong. Als de versie van Fall Out Boy en Missy Elliott een indicatie is voor de kwaliteit van de film, dan zal het woord 'heiligschennis' meermaals over de tongen rollen. (JM)