In 1981 nam Johnny Cash het album Out Among The Stars op in Nashville. De plaat werd echter nooit uitgebracht en verdween in de archieven van de platenmaatschappij. Onlangs werd de plaat teruggevonden door zijn zoon John Carter. Door zijn verrassende vondst krijgt het album van muzieklegende Johnny Cash een wedergeboorte. Out Among The Stars wordt op 21 maart voor het eerst uitgebracht.

Singer-songwriter Johnny Cash werd onsterfelijk met countrynummers die in het collectieve geheugen gegrift zijn, waaronder 'Ring Of Fire', 'Hurt' en 'A Thing Called Love'. De zanger en gitarist - die in 2003 stierf - was een van de meest invloedrijke zangers ooit. Hij belandde onder andere op de lijst in Rolling Stone van honderd grootste artiesten aller tijden. In 2005 werd zijn levensverhaal verfilmd door James Mangold in de kaskraker 'Walk The Line', met Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon in de rollen van Johnny Cash en June Carter.

Beluister in afwachting van de plaat alvast de nummers 'She Used To Love Me A Lot' en 'I'm Movin' On' (MM/LP)
De tracklist van het onuitgebrachte album ziet eruit als volgt:

1. Out Among The Stars
2. Baby Ride Easy - duet with June Carter Cash
3. She Used To Love Me A Lot
4. After All
5. I'm Movin' On - duet with Waylon Jennings
6. If I Told You Who It Was
7. Call Your Mother (written by Johnny Cash)
8. I Drove Her Out Of My Mind
9. Tennessee
10. Rock and Roll Shoes
11. Don't You Think It's Come Our Time - duet with June Carter Cash
12. I Came To Believe (written by Johnny Cash)

In 1981 nam Johnny Cash het album Out Among The Stars op in Nashville. De plaat werd echter nooit uitgebracht en verdween in de archieven van de platenmaatschappij. Onlangs werd de plaat teruggevonden door zijn zoon John Carter. Door zijn verrassende vondst krijgt het album van muzieklegende Johnny Cash een wedergeboorte. Out Among The Stars wordt op 21 maart voor het eerst uitgebracht. Singer-songwriter Johnny Cash werd onsterfelijk met countrynummers die in het collectieve geheugen gegrift zijn, waaronder 'Ring Of Fire', 'Hurt' en 'A Thing Called Love'. De zanger en gitarist - die in 2003 stierf - was een van de meest invloedrijke zangers ooit. Hij belandde onder andere op de lijst in Rolling Stone van honderd grootste artiesten aller tijden. In 2005 werd zijn levensverhaal verfilmd door James Mangold in de kaskraker 'Walk The Line', met Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon in de rollen van Johnny Cash en June Carter. Beluister in afwachting van de plaat alvast de nummers 'She Used To Love Me A Lot' en 'I'm Movin' On' (MM/LP) De tracklist van het onuitgebrachte album ziet eruit als volgt:1. Out Among The Stars 2. Baby Ride Easy - duet with June Carter Cash 3. She Used To Love Me A Lot 4. After All 5. I'm Movin' On - duet with Waylon Jennings 6. If I Told You Who It Was 7. Call Your Mother (written by Johnny Cash) 8. I Drove Her Out Of My Mind 9. Tennessee 10. Rock and Roll Shoes 11. Don't You Think It's Come Our Time - duet with June Carter Cash 12. I Came To Believe (written by Johnny Cash)