Vanavond (27 oktober) kun je om tien uur live het concert bekijken dat de groep speelt in de kathedraal van thuisstad Manchester. Op een nabijgelegen plein wordt het concert live uitgezonden door de Britse openbare omroep. Voor fans over het kanaal heeft Elbow een livestream op hun website.

Na een uitgebreide concertreeks langs de festivals deze zomer, tourt Elbow nu opnieuw door Europa. De band speelt twee data in ons land. Zaterdag vijf november in Vorst Nationaal en een dag later in de Antwerpse Lotto Arena. Enkel voor het optreden in Antwerpen zijn nog tickets beschikbaar via Go For Music.

Vanavond (27 oktober) kun je om tien uur live het concert bekijken dat de groep speelt in de kathedraal van thuisstad Manchester. Op een nabijgelegen plein wordt het concert live uitgezonden door de Britse openbare omroep. Voor fans over het kanaal heeft Elbow een livestream op hun website. Na een uitgebreide concertreeks langs de festivals deze zomer, tourt Elbow nu opnieuw door Europa. De band speelt twee data in ons land. Zaterdag vijf november in Vorst Nationaal en een dag later in de Antwerpse Lotto Arena. Enkel voor het optreden in Antwerpen zijn nog tickets beschikbaar via Go For Music.