'Dave', met topmodel Hannelore Knuts in de rol van de cultzanger, is een auditieve collage van originele nummers, covers en remixes en volgt Bowie doorheen een koortsdroom over zijn eigen leven en carrière.

De één uur durende muzikale trip van David en Stephen Dewaele - grote fans van Bowie - is ook visueel een pareltje. Knuts vertolkt met brio een door de tijd reizende privédetective die komaf moet maken met drie dubbelgangers.

De kortfilm die tijdens het Filmfestival van Gent in première ging, werd zonder budget gemaakt en op zes dagen gedraaid. Het resultaat is schitterend. Oordeel zelf. (DB)

'Dave', met topmodel Hannelore Knuts in de rol van de cultzanger, is een auditieve collage van originele nummers, covers en remixes en volgt Bowie doorheen een koortsdroom over zijn eigen leven en carrière. De één uur durende muzikale trip van David en Stephen Dewaele - grote fans van Bowie - is ook visueel een pareltje. Knuts vertolkt met brio een door de tijd reizende privédetective die komaf moet maken met drie dubbelgangers. De kortfilm die tijdens het Filmfestival van Gent in première ging, werd zonder budget gemaakt en op zes dagen gedraaid. Het resultaat is schitterend. Oordeel zelf. (DB)