Mitchusson deelde het filmpje acht maanden geleden op YouTube als onderdeel van haar sollicitatie voor het ASL (American Sign Language) team bij Austin City Limits. Zonder haar weten is de video echter opgepikt door heel wat YouTubegebruikers, en momenteel gaat hij de wereld rond.

De doventolk uit Texas, die merkte dat haar video ondertussen al meer dan een miljoen keer werd bekeken, maakte van de gelegenheid gebruik om op haar Facebook de aandacht te vestigen voor muzikanten en zangers met gehoorproblemen, een onderwerp dat ook het ALS team van Austin City Limits na aan het hart ligt. Vandaar dat ze haar sollicitatie op zo'n ludieke wijze aanpakte, aldus Mitchusson, die uiteraard de job gekregen heeft.

Mitchusson deelde het filmpje acht maanden geleden op YouTube als onderdeel van haar sollicitatie voor het ASL (American Sign Language) team bij Austin City Limits. Zonder haar weten is de video echter opgepikt door heel wat YouTubegebruikers, en momenteel gaat hij de wereld rond. De doventolk uit Texas, die merkte dat haar video ondertussen al meer dan een miljoen keer werd bekeken, maakte van de gelegenheid gebruik om op haar Facebook de aandacht te vestigen voor muzikanten en zangers met gehoorproblemen, een onderwerp dat ook het ALS team van Austin City Limits na aan het hart ligt. Vandaar dat ze haar sollicitatie op zo'n ludieke wijze aanpakte, aldus Mitchusson, die uiteraard de job gekregen heeft.