De vorige 4AD-sessie die u hier te zien kreeg was die van tUnE-yArDs, ten gelegenheid van een bijzonder sterke livegig in onze Belgische Botanique. Vandaag krijg u wederom een gezonde dosis sterk samenspel voorgeschoteld, deze keer afkomstig uit het hoge Noorden.

De Denen bevinden zich in Store Vega (groot Vega) in hoofdstad Kopenhagen. Voor de 4AD-sessie heeft het zevenkoppige Efterklang een cirkel gevormd, wat het geheel ook visueel aantrekkelijk maakt. Samen brengen ze vier songs, en voorzien ze u graag van uw eigenste twintig minuten durend kippenvelmoment.

Meer Efterklang? Dan kunt u alvast beginnen met het lezen van de cd-review. Hun nieuwe plaat 'Magic Chairs' werd twee weken geleden onze CD van de week. Efterklang doet op zaterdag 15 mei ook nog samen met CocoRosie Les Nuits Botanique aan.

Bekijk de volledige live 4AD-sessie

Tracklijst:
1. I Was Playing Drums
2. Alike
3. Me Me Me The Brick House
4. Modern Drift

Elisah Vandaele

De vorige 4AD-sessie die u hier te zien kreeg was die van tUnE-yArDs, ten gelegenheid van een bijzonder sterke livegig in onze Belgische Botanique. Vandaag krijg u wederom een gezonde dosis sterk samenspel voorgeschoteld, deze keer afkomstig uit het hoge Noorden. De Denen bevinden zich in Store Vega (groot Vega) in hoofdstad Kopenhagen. Voor de 4AD-sessie heeft het zevenkoppige Efterklang een cirkel gevormd, wat het geheel ook visueel aantrekkelijk maakt. Samen brengen ze vier songs, en voorzien ze u graag van uw eigenste twintig minuten durend kippenvelmoment. Meer Efterklang? Dan kunt u alvast beginnen met het lezen van de cd-review. Hun nieuwe plaat 'Magic Chairs' werd twee weken geleden onze CD van de week. Efterklang doet op zaterdag 15 mei ook nog samen met CocoRosie Les Nuits Botanique aan. Bekijk de volledige live 4AD-sessie Tracklijst: 1. I Was Playing Drums 2. Alike 3. Me Me Me The Brick House 4. Modern Drift Elisah Vandaele