Twenty, samengesteld door Almost Famous regisseur Cameron Crowe, verzamelt zeldzaam en nooit eerder getoond beeldmateriaal van de band. De documentaire viert de 20-jarige carrière van Pearl Jam tot nu toe, met diepgaande interviews met elk groepslid.

Volgens regisseur Cameron Crowe bundelt Twenty de beste souvenirs van het verleden, legendarisch filmmateriaal en opvallende interviews.

De film komt in de Verenigde staten uit op 21 oktober, een Europese releasedatum is er nog niet. Recent liet de band weten dat ze aan een nieuw album begonnen zijn.

(TS)

Twenty, samengesteld door Almost Famous regisseur Cameron Crowe, verzamelt zeldzaam en nooit eerder getoond beeldmateriaal van de band. De documentaire viert de 20-jarige carrière van Pearl Jam tot nu toe, met diepgaande interviews met elk groepslid. Volgens regisseur Cameron Crowe bundelt Twenty de beste souvenirs van het verleden, legendarisch filmmateriaal en opvallende interviews. De film komt in de Verenigde staten uit op 21 oktober, een Europese releasedatum is er nog niet. Recent liet de band weten dat ze aan een nieuw album begonnen zijn. (TS)