De band heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. Het nummer 'Changing of The Seasons' maakt deel uit van het nieuwe album, dat uitgebracht zal worden op 30 september.

Two Door Cinema Club heeft de videoclip voor het nieuwe nummer 'Changing Of The Seasons' vrijgegeven. Deze nieuwe song zal uitgebracht worden in een nieuwe, gelijknamige EP met drie nummers.

De nieuwe videoclip werd geregisseerd door de Franse tiener Madeon. In de zwart/wit clip wordt er een persconferentie nagespeeld en we zien ook Ewen MacIntosh, Keith uit de Engelse versie van 'The Office'.

Bekijk de nieuwe clip hier:

(LVR)

De band heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. Het nummer 'Changing of The Seasons' maakt deel uit van het nieuwe album, dat uitgebracht zal worden op 30 september. Two Door Cinema Club heeft de videoclip voor het nieuwe nummer 'Changing Of The Seasons' vrijgegeven. Deze nieuwe song zal uitgebracht worden in een nieuwe, gelijknamige EP met drie nummers. De nieuwe videoclip werd geregisseerd door de Franse tiener Madeon. In de zwart/wit clip wordt er een persconferentie nagespeeld en we zien ook Ewen MacIntosh, Keith uit de Engelse versie van 'The Office'.Bekijk de nieuwe clip hier:(LVR)