De mini documentaire toont de Garage Tour van Foo Fighters. De rockband speelde acht privéoptredens in garages van fans in New York, Washington DC, Toronto, Chicago, Minneapolis, Denver, Dallas en Seattle als promotie voor hun album Wasting Light, dat werd opgenomen in de garage van zanger-gitarist Dave Grohl.

Met behulp van sponsor Blackberry en lokale radiostations konden fans zo'n uniek concert winnen. Het enige wat ze moesten doen was een foto van hun garage opsturen en in maximaal 25 woorden beschrijven waarom zij het verdienden dat Foo Fighters bij hen zou komen spelen.

De beelden daarvan kun je nu hieronder bekijken.

Donderdag 18 augustus staat de band op Pukkelpop. Kaarten voor het festival zijn uitverkocht.

De mini documentaire toont de Garage Tour van Foo Fighters. De rockband speelde acht privéoptredens in garages van fans in New York, Washington DC, Toronto, Chicago, Minneapolis, Denver, Dallas en Seattle als promotie voor hun album Wasting Light, dat werd opgenomen in de garage van zanger-gitarist Dave Grohl.Met behulp van sponsor Blackberry en lokale radiostations konden fans zo'n uniek concert winnen. Het enige wat ze moesten doen was een foto van hun garage opsturen en in maximaal 25 woorden beschrijven waarom zij het verdienden dat Foo Fighters bij hen zou komen spelen.De beelden daarvan kun je nu hieronder bekijken. Donderdag 18 augustus staat de band op Pukkelpop. Kaarten voor het festival zijn uitverkocht.