Tijdens een spelletje 'musical impressions' in Jimmy Fallons Tonight Show liet Christina Aguilera de beste Britney, Cher en Shakira in zichzelf los. Vooral haar impressie van rivale Britney Spears, met wie ze begin 2000 de popspotlights moest delen nadat ze eerder al concullega's waren bij The Mickey Mouse Club, was indrukwekkend. Zodanig indrukwekkend zelfs dat we ons afvragen of de "Drrrty" zangeres niet al jaren stiekem in haar kelder zat te oefenen en wachten op het moment om BritBrits zangcapaciteiten door de mangel te halen.

Opgepast: onderstaande video kan uw respect voor Aguilera doen toenemen en een heftig verlangen naar de begindagen van de noughties opwekken.

Tijdens een spelletje 'musical impressions' in Jimmy Fallons Tonight Show liet Christina Aguilera de beste Britney, Cher en Shakira in zichzelf los. Vooral haar impressie van rivale Britney Spears, met wie ze begin 2000 de popspotlights moest delen nadat ze eerder al concullega's waren bij The Mickey Mouse Club, was indrukwekkend. Zodanig indrukwekkend zelfs dat we ons afvragen of de "Drrrty" zangeres niet al jaren stiekem in haar kelder zat te oefenen en wachten op het moment om BritBrits zangcapaciteiten door de mangel te halen. Opgepast: onderstaande video kan uw respect voor Aguilera doen toenemen en een heftig verlangen naar de begindagen van de noughties opwekken.