De door balkan doorspekte folkpop van Beirut sluit het festival af op zondag 16 september. Het is de grootste naam op de affiche, samen met de Duits-Nigeriaanse soulzangeres Nneka.

Nog fleurig gezelschap is er met de Congolese band Staff Benda Billi, die zijn tweede plaat komt voorstellen. Ook de indierockers The Subways en nederpopband Spinvis zakken af naar Leffinge.

Belgische artiesten

De affiche van Leffingeleuren kleurt ook Belgisch met Rockrallywinnaar Compact Disc Dummies en Movoco. Psychedelische tinten krijgt het festival dan weer van Sleepy Sun en Wolf People.

Leffingeleuren vindt plaats van 14 tot en met 16 september in Leffinge. Tickets zijn nog niet beschikbaar.

De door balkan doorspekte folkpop van Beirut sluit het festival af op zondag 16 september. Het is de grootste naam op de affiche, samen met de Duits-Nigeriaanse soulzangeres Nneka.Nog fleurig gezelschap is er met de Congolese band Staff Benda Billi, die zijn tweede plaat komt voorstellen. Ook de indierockers The Subways en nederpopband Spinvis zakken af naar Leffinge.Belgische artiestenDe affiche van Leffingeleuren kleurt ook Belgisch met Rockrallywinnaar Compact Disc Dummies en Movoco. Psychedelische tinten krijgt het festival dan weer van Sleepy Sun en Wolf People. Leffingeleuren vindt plaats van 14 tot en met 16 september in Leffinge. Tickets zijn nog niet beschikbaar.