De soundtrack van de spoedig te verschijnen comicparodie 'Scott Pilgrim vs. The World' belooft! Onder anderen Beck, Broken Social Scene en Metric schreven nieuwe nummers voor Edgar Wright's komische stripverfilming. Radiohead-producer Nigel Godrich werd aangesteld als producer. Ook Japanse muzikant-producers Cornelius en Dan "The Automator" Nakamura droegen hun steentje bij.

Alsof dat niet genoeg is dienden The Rolling Stones zich aan met een van hun populairste nummers en passeren T-Rex, Black Lips en Frank Black de revue. Je kan de soundtrack volledig streamen op Spinner

Scott Pilgrim is een 22-jarige basgitarist (Michael Cera) van een mediocere garageband die tot over zijn oren verliefd wordt op Ramona (Mary Elizabeth Winstead). Vooralleer hij op date kan met deze 'new girl in town', moet hij haar zeven boosaardige exen verslaan. En dat leidt tot veel komische toestanden en flitsende synthesizerbattles à la SingStar, maar dan echt.

Aan de trailer te zien lijkt het dat de regisseur van uitstekende parodieën als 'Hot Fuzz' en 'Shaun of the Dead' ons gaat verblijden met een snedige, übercoole superheroeflick, à la 'Kick Ass'. Of wat denkt u?

Andreas Ilegems

De soundtrack van de spoedig te verschijnen comicparodie 'Scott Pilgrim vs. The World' belooft! Onder anderen Beck, Broken Social Scene en Metric schreven nieuwe nummers voor Edgar Wright's komische stripverfilming. Radiohead-producer Nigel Godrich werd aangesteld als producer. Ook Japanse muzikant-producers Cornelius en Dan "The Automator" Nakamura droegen hun steentje bij. Alsof dat niet genoeg is dienden The Rolling Stones zich aan met een van hun populairste nummers en passeren T-Rex, Black Lips en Frank Black de revue. Je kan de soundtrack volledig streamen op Spinner Scott Pilgrim is een 22-jarige basgitarist (Michael Cera) van een mediocere garageband die tot over zijn oren verliefd wordt op Ramona (Mary Elizabeth Winstead). Vooralleer hij op date kan met deze 'new girl in town', moet hij haar zeven boosaardige exen verslaan. En dat leidt tot veel komische toestanden en flitsende synthesizerbattles à la SingStar, maar dan echt. Aan de trailer te zien lijkt het dat de regisseur van uitstekende parodieën als 'Hot Fuzz' en 'Shaun of the Dead' ons gaat verblijden met een snedige, übercoole superheroeflick, à la 'Kick Ass'. Of wat denkt u? Andreas Ilegems