'Een plaat die de clown nog eens scheidt van de songschrijver', zo las u in Knack Focus over Beck's uitstekende nieuwe album 'Morning Phase', zijn eerste in zes jaar, zijn beste in nog langere tijd.

Met deze dertien songs tellende langspeler is de Beck momenteel op wereldtournee. Op 10 september staat hij in ons land. Fans die nog steeds herinneringen koesteren aan zijn passages op Pukkelpop 2006 en Rock Werchter 2008, kunnen vanaf 28 mei tickets kopen voor de passage van de muzikale duizendpoot in het Brusselse Vorst Nationaal.

'Een plaat die de clown nog eens scheidt van de songschrijver', zo las u in Knack Focus over Beck's uitstekende nieuwe album 'Morning Phase', zijn eerste in zes jaar, zijn beste in nog langere tijd. Met deze dertien songs tellende langspeler is de Beck momenteel op wereldtournee. Op 10 september staat hij in ons land. Fans die nog steeds herinneringen koesteren aan zijn passages op Pukkelpop 2006 en Rock Werchter 2008, kunnen vanaf 28 mei tickets kopen voor de passage van de muzikale duizendpoot in het Brusselse Vorst Nationaal.