De nieuwe single komt uit als een 7" vinyl en zal ook beschikbaar zijn via download. 'I Just Started Hating Some People Today' is niet het enige werk dat bij Third Man Records verschijnt. De opvolger 'Blue Randy' komt ook uit bij het label van Jack White.

Het is vier jaar geleden dat Beck een album uitbracht. Voorlopig zijn er geen details bekend voor een opvolger van 'Modern Guilt'.

De voorbije jaren hield Beck zich vooral bezig als producer. De singer-songwriter werkte mee aan de laatste worpen van Thurston Moore, Stephen Malkmus and the Jicks en Charlotte Gainsbourg. (BW)

De nieuwe single komt uit als een 7" vinyl en zal ook beschikbaar zijn via download. 'I Just Started Hating Some People Today' is niet het enige werk dat bij Third Man Records verschijnt. De opvolger 'Blue Randy' komt ook uit bij het label van Jack White. Het is vier jaar geleden dat Beck een album uitbracht. Voorlopig zijn er geen details bekend voor een opvolger van 'Modern Guilt'. De voorbije jaren hield Beck zich vooral bezig als producer. De singer-songwriter werkte mee aan de laatste worpen van Thurston Moore, Stephen Malkmus and the Jicks en Charlotte Gainsbourg. (BW)