Gewapend met uitsluitend slagwerkinstrumenten op het dak van een hotel in Newcastle, doornam de Australiër Kye Smith chronologisch de discografie van de Fab Four en speelde fragmenten uit 69 songs op zijn drums. Van 'A Hard Day's Night' en 'Yellow Submarine' tot 'Free as a Bird'. Vrij als een vogel: zo moet deze punkliefhebber zich 5 minuten lang gevoeld hebben.

'Vóór ik de punk rock ontdekte, beluisterde ik tijdens mijn jonge jaren naar de vinylplaten van mijn grootouders, zoals die van Slim Dusty, Elvis Presley en The Beatles', zegt hij op zijn Facebook-pagina. Dat leidde tot deze drumsessie.

Thanks for the kind response to this one! The Beatles called for something a bit different than usual and I really...

Posted by Kye Smith on dinsdag 27 oktober 2015
Gewapend met uitsluitend slagwerkinstrumenten op het dak van een hotel in Newcastle, doornam de Australiër Kye Smith chronologisch de discografie van de Fab Four en speelde fragmenten uit 69 songs op zijn drums. Van 'A Hard Day's Night' en 'Yellow Submarine' tot 'Free as a Bird'. Vrij als een vogel: zo moet deze punkliefhebber zich 5 minuten lang gevoeld hebben. 'Vóór ik de punk rock ontdekte, beluisterde ik tijdens mijn jonge jaren naar de vinylplaten van mijn grootouders, zoals die van Slim Dusty, Elvis Presley en The Beatles', zegt hij op zijn Facebook-pagina. Dat leidde tot deze drumsessie.