Onder meer Tune-Yards, Beastie Boys en Wilco-gitarist Nels Cline hebben meegewerkt aan de plaat. Het nieuwe album komt vier jaar na Yoko's laatste langspeler, 'Between My Head and The Sky'.

Bezige bijDe 80-jarige weduwe van wijlen Beatle John Lennon is een bezige bij: ze heeft in haar solocarrière al een veertiental albums op haar naam staan, is de auteur van een dozijn boeken en verscheen in ruim twintig films.

Daarnaast is ze avant-gardisch kunstenares en is ze ook politiek actief. Ze protesteert onder meer tegen 'fracking'; een omstreden methode om schaliegas vrij te maken. (QSS)

Onder meer Tune-Yards, Beastie Boys en Wilco-gitarist Nels Cline hebben meegewerkt aan de plaat. Het nieuwe album komt vier jaar na Yoko's laatste langspeler, 'Between My Head and The Sky'. Bezige bijDe 80-jarige weduwe van wijlen Beatle John Lennon is een bezige bij: ze heeft in haar solocarrière al een veertiental albums op haar naam staan, is de auteur van een dozijn boeken en verscheen in ruim twintig films. Daarnaast is ze avant-gardisch kunstenares en is ze ook politiek actief. Ze protesteert onder meer tegen 'fracking'; een omstreden methode om schaliegas vrij te maken. (QSS)