Met 'Forever Still' leverde het uitstekende Beach House vorig jaar een eigen kortfilm waarin hun atmosferische droompopsongs uit het album 'Bloom' centraal stonden. Het Amerikaanse duo heeft blijkbaar de smaak te pakken want voor de soundtrack van de kortfilm 'This Must Be the Only Fantasy', een project van Todd Cole en kledingmerk Rodarte, is de band opnieuw aan zet met nieuw materiaal.

Het intrigerende filmpje - met acteur Elijah Wood en model Guinevere van Seenus in de hoofdrollen - kreeg alweer minimalistische, dromerige synthscapes en duurt dertien minuten. Weinig nieuwe ingrediënten, maar opnieuw efficiënt. Enkel op het einde is frontvrouw Victoria Legrand te horen.

Todd Cole en Rodarte leverden eerder gelijkaardige projecten met soundtracks van Deerhunter en No Age. (DB)

Met 'Forever Still' leverde het uitstekende Beach House vorig jaar een eigen kortfilm waarin hun atmosferische droompopsongs uit het album 'Bloom' centraal stonden. Het Amerikaanse duo heeft blijkbaar de smaak te pakken want voor de soundtrack van de kortfilm 'This Must Be the Only Fantasy', een project van Todd Cole en kledingmerk Rodarte, is de band opnieuw aan zet met nieuw materiaal.Het intrigerende filmpje - met acteur Elijah Wood en model Guinevere van Seenus in de hoofdrollen - kreeg alweer minimalistische, dromerige synthscapes en duurt dertien minuten. Weinig nieuwe ingrediënten, maar opnieuw efficiënt. Enkel op het einde is frontvrouw Victoria Legrand te horen.Todd Cole en Rodarte leverden eerder gelijkaardige projecten met soundtracks van Deerhunter en No Age. (DB)