Bat for Lashes' nieuwe single is een cover van 'Strangelove' van Depeche Mode. De Britse Pakistaanse rukt daarmee weer een baksteen uit de muur rond haar mysterieuze persoon, na een bijdrage op de soundtrack van 'Twilight'. Haar versie van 'Strangelove' dient immers als promonummer bij een nieuw geurtje voor mannen, wat niet wegneemt dat Khan muzikaal gezien een puike prestatie neerzet. Haar frêle stem tilt het nummer een niveau hoger, wat veel doet beloven voor het nieuwe album waar ze momenteel aan werkt.

Hier kan je de single gratis downloaden.

En Bat for Lashes heeft de smaak voor het coveren duidelijk goed te pakken. Eerder bracht ze al haar vertolking van 'All I Need' van Radiohead. Dat deed ze tijdens een voorbereidend concert voor haar tournee met Coldplay, waarvoor ze het voorprogramma verzorgt.

Pieter Claes

Bat for Lashes' nieuwe single is een cover van 'Strangelove' van Depeche Mode. De Britse Pakistaanse rukt daarmee weer een baksteen uit de muur rond haar mysterieuze persoon, na een bijdrage op de soundtrack van 'Twilight'. Haar versie van 'Strangelove' dient immers als promonummer bij een nieuw geurtje voor mannen, wat niet wegneemt dat Khan muzikaal gezien een puike prestatie neerzet. Haar frêle stem tilt het nummer een niveau hoger, wat veel doet beloven voor het nieuwe album waar ze momenteel aan werkt. Hier kan je de single gratis downloaden. En Bat for Lashes heeft de smaak voor het coveren duidelijk goed te pakken. Eerder bracht ze al haar vertolking van 'All I Need' van Radiohead. Dat deed ze tijdens een voorbereidend concert voor haar tournee met Coldplay, waarvoor ze het voorprogramma verzorgt. Pieter Claes